BROOD PATISSERIE

BREAD AND BREAKFAST

Brood - pistolets - broodmaaltijd
broodproductie - bakkerij

Een heerlijke start van de dag

Goed vers brood ruik je van ver, het is een van de basisbestanddelen van ons ontbijt, ook hierin is variatie belangrijk. Iedereen heeft zowel zijn uitgesproken voorkeur. Wit brood met een knapperige korst vol heerlijk broodkruim of liever een wat steviger donkerder type of iets tussenin. Misschien liever iets met rozijntjes, een boterkoek of een knapperige pistolet?  Ons uitgebreid aanbod dagvers brood is stuk voor stuk gegroeid uit traditie met oog voor hedendaagse technieken. Maar een goed ontbijt is natuurlijk een totaalpakket. Bij Espero vind je alles voor je volledige ontbijt. Van viennoiserie, granola, vers fruitsap, confituur of choco-pasta. Alles op basis van top-ingrediënten. Op deze manier garanderen we de zo geprezen kwaliteit en smaak. 

 

GOED VERS BROOD RUIK JE VAN VER!

 

titel-groepB

EEN TAARTJE VOOR IEDEREEN

Patisserie
espero patisserie - taarten

TIP VAN HET MOMENT:
DOYENNE:
CROUTE MET
AMANDELBESLAG
STUKJES PEER,
VANILLECREME
GEPOCHEERDE PEER

LUNCH & CAKES

LUNCH & TRAITEUR

Lichte lunch pizza baguette
Heerlijke dagverse quiches

LICHTE LUNCH

Ook voor de lunch of avondmaal kun je terecht bij Espero. Een stukje quiche met seizoensproducten, een pizza baguette of een dagverse soep. Alles in huis gemaakt. Vraag ook in de winkel naar een passend broodje. Ook voor je familie- vriendenfeest kan je bij ons terecht. Er is een mooi aanbod aperitiefhapjes en verrassingsbroden. Alles dagvers en huisgemaakt!

BESTSELLER QUICHES: HAM-BROCOLLI - SPEK-CHAMPIGNONS

titel-groepB

GUILTY PLEASURES

heerlijke cakes
koekjes

GEEN KOFFIE ZONDER KOEKJE!
 

HOMEMADE ICECREAM

HOMEMADE ICECREAM

homemade icecream
homemade icecream

IJSPOTJES IN DUO-SMAKEN EN IJSTAARTEN

Geen zomer zonder ijs. En niet alleen de kleinsten zijn er tuk op. Dit kan als éénpersoonsbekertje met 2 smaken, ijs per halve liter of bij gelegenheid een coole ijstaart als dessert. Ontdek ons aanbod in de winkel.

 

VERKRIJGBAAR
IN 1/2L EN ALS DUO-SMAAK PER PERSOON